↬ Atenție! Suportul pentru JavaScript nu este disponibil.

      Pentru a funcționa corect, eAdmitere.ro necesită ca suportul pentru JavaScript să fie activat. Vă rugăm să verificați configurația browser-ului.

Mă crezi sau nu mă crezi, dar sunt chiar subiectele pe care le-am avut la examenul de admitere în poliție. eAdmitere.ro mi-a dat pontul!

eAdmitere.ro ↬ Poliție? Cea mai bună ofertă de teste pentru admitere. Pur și simplu!

Ce este eAdmitere.ro?

 

eAdmitere.ro este un portal online care facilitează procesul de admitere în instituții de învățământ din România, inclusiv la Academia de Poliție sau școlile de pregătire a agenților și subofițerilor de poliție, poliție de frontieră, poliție penitenciară, jandarmi și pompieri.

Pregătirea pentru admiterea în poliție este esențială pentru a avea șanse mai mari de a fi acceptat în instituția respectivă și de a-ți atinge obiectivele de carieră în domeniul aplicării legii. Admiterea în instituțiile de poliție este un proces riguros și selectiv. Pregătirea în avans este esențială pentru a avea șanse cât mai mari de a obține rezultate bune la examenele de admitere. Iată câteva motive pentru a te pregăti în vederea admiterii în poliție:

  1. Competiție acerbă: În mod normal, admiterea în instituțiile de poliție este însoțită de un număr mare de candidați care se luptă pentru un număr limitat de locuri. Prin urmare, este important să te pregătești corespunzător pentru a obține scoruri ridicate și a avea șanse mai mari de a fi acceptat.
  2. Teste de evaluare: Procesul de admitere include adesea diferite teste de evaluare, cum ar fi teste scrise, teste de aptitudini fizice, interviuri și evaluări psihologice. Pregătirea în avans te va ajuta să te familiarizezi cu aceste teste și să îți dezvolți abilitățile necesare pentru a obține rezultate bune.
  3. Materii de studiu: Admiterea în poliție implică de obicei cunoștințe și competențe în domenii precum legislație, drept penal, respectarea drepturilor omului, etică și deontologie, comunicare, aptitudini de lider și multe altele. Testele scrise sunt orientate spre evaluarea cunoștințelor specifice domeniilor de studii solicitate (istorie, legislație, limba engleză, limba franceză, limba germană, limba română, limba rusă, limba spaniolă, fizică, matematică, educație civică sau raționament logic). Pregătirea în avans te va ajuta să înțelegi și să asimilezi aceste materii în mod corespunzător.
  4. Autoevaluare și dezvoltare personală: Procesul de pregătire pentru admiterea în poliție te poate ajuta să te autoevaluezi și să-ți dezvolți abilitățile și cunoștințele necesare pentru a deveni un viitor polițist. Este o oportunitate de a lucra asupra punctelor tale slabe și de a-ți îmbunătăți abilitățile necesare în domeniul poliției.

Este important să accesezi site-ul oficial al instituției de poliție la care intenționezi să te înscrii pentru a obține cele mai actualizate informații cu privire la procesul de admitere, programele de studii, condițiile de admitere, taxe și alte informații relevante.

eAdmitere.ro te ajută cu teste grilă actualizate, tematica și bibliografia necesară pentru susținerea examenului de admitere, precum și câteva sugestii legate de modul în care trebuie să te pregătești pentru admitere. Și dacă te hotărăști să înveți alături de noi îți oferim un discount și chiar un bonus suplimentar. Mult succes!