↬ Atenție! Suportul pentru JavaScript nu este disponibil.

      Pentru a funcționa corect, eAdmitere.ro necesită ca suportul pentru JavaScript să fie activat. Vă rugăm să verificați configurația browser-ului.

Mă crezi sau nu mă crezi, dar sunt chiar subiectele pe care le-am avut la examenul de admitere în poliție. eAdmitere.ro mi-a dat pontul!

eAdmitere.ro ↬ Poliție? Cea mai bună ofertă de teste pentru admitere. Pur și simplu!

Noi te învățăm cum să nu-ți risipești banii. Cu noi ieși mai ieftin! Aproape gratis. Plus că avem cele mai bune teste pentru admitere.

Învață cum să ai succes la admitere

Ne bucurăm că ai ales să începi o carieră nouă. Ai făcut o alegere înțeleaptă!

Suntem alături de tine și te ajutăm să înveți cum să înveți. Și mai ales, cum să înveți fără să-ți risipești banii. Poate chiar fără meditații. Fără profesori scumpi. Nu trebuie să ne crezi. Trebuie doar să citești câteva rânduri. E atât de simplu. Și gratis…

1. Primul pas și cel mai important deja l-ai făcut: te-ai hotărât să începi o carieră nouă în sistemul public de apărare, ordine publică şi siguranță naţională. Probabil ai ales și domeniul specializat. Acum trebuie să alegi școala pe care o vei urma. Pentru a-ți ușura alegerea, am făcut o scurtă prezentare a instituțiilor de învățământ specializate. O găsești aici. Mai multe detalii poți afla vizitând site-urile instituțiilor respective.

2. Consultă tematica și bibliografia recomandată, de către fiecare unitate de învățământ în parte, pentru concursul de admitere, sesiunea 2024. Și aici am venit în ajutorul tău cu prezentarea acestora. Găsești totul chiar aici.

3. Învață, învață și iar… învață. Aici nu te putem ajuta. Nimeni nu poate învăța în locul tău. Dar te putem ajuta cu un sfat: indiferent dacă alegi să înveți singur sau susținut de un meditator, tratează lucrurile ca și cum de aceasta ar depinde succesul tău în viață. Adevărul e că… depinde…

4. Verifică-ți cunoștințele acumulate folosind testele noastre online. Sunt serioase și au la bază fix 14.512 subiecte, majoritatea folosite în anii anteriori. Nu sunt scumpe și, dacă ai răbdare, poți răspunde la toate întrebările. De câte ori vrei tu. Nu lăsa pe ultima 100 de metri. Trebuie să fie o activitate permanentă. În felul acesta va crește și încrederea ta în tine. Oferta o găsești aici. Bineînțeles că poți să le și încerci. Chiar aici.

Atentie! Nimic nu se compară cu subiectele și testele pentru admitere în poliție oferite de noi.Atenție!!! Știm că unii candidați încearcă să „ardă etape”. Adică, cred că pot învăța numai parcurgând chestionare. Uneori poate da rezultate. Doar… uneori. Nu te lăsa păcălit. Nu este calea cea bună. Sperăm să nu fie cazul tău. Dacă totuși se întâmplă, citește punctul 3.

5. A venit ziua cea mare. Începe sesiunea de concurs. Nu-ți face griji inutile. Ești pregătit. Trebuie doar să ai încredere în tine, să nu uiți actul de identitate, să fii odihnit și… să ajungi la timp. Noi avem încredere în tine. După ce vezi rezultatele, lasă-ne și nouă o recenzie aici. Îi ajuți pe viitorii tăi colegi. Poate și pe tine te-a ajutat cineva.

M U L T    S U C C E S ! ! !