↬ Atenție! Suportul pentru JavaScript nu este disponibil.

      Pentru a funcționa corect, eAdmitere.ro necesită ca suportul pentru JavaScript să fie activat. Vă rugăm să verificați configurația browser-ului.

Mă crezi sau nu mă crezi, dar sunt chiar subiectele pe care le-am avut la examenul de admitere în poliție. eAdmitere.ro mi-a dat pontul!

eAdmitere.ro ↬ Poliție? Cea mai bună ofertă de teste pentru admitere. Pur și simplu!

Termeni și condiții de utilizare și licențiere

Ultima actualizare: 11.04.2023

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții de utilizare și licențiere înainte de a face clic pe butonul „Sunt de acord”, de a descărca, instala sau utiliza eAdmitere.ro

Sistemul de licențiere. Programul este furnizat sub forma unui conținut digital online (așa cum este definit de legislația europeană) ce va fi accesat la o adresă indicată. Pentru a funcționa, software-ul furnizat de DEFB Business SRL, necesită o cheie de licență electronică. Cheia de licență va colecta, în timpul înregistrării, ID-ul utilizatorului și datele asociate pentru a păstra înregistrări ale locației licenței.

Utilizarea aplicației se poate face în limitele impuse de licența de utilizare. Acesta este motivul pentru care vi se solicită să vă înregistrați ca utilizator pentru a putea dobândi o licență, fie ea și gratuită.

Pe un sistem de calcul, aplicația poate avea o singură instalare activă. Tentativele de utilizare multiplă pot fi detectate și constituie o încălcare a condițiilor de licențiere.

Numărul de utilizatori. Numărul de utilizatori se referă la numărul de utilizatori concurenți. Adică numărul de utilizatori care se pot autentifica simultan în aplicație folosind același cont de utilizator. eAdmitere.ro permite o singură instanță activă/cont de utilizator.

Actualizările de securitate și funcționalitate. Actualizările de securitate și funcționalitate se referă la modificările pe care le aducem aplicației ori de câte ori constatăm că acestea se impun. De asemenea, noile facilități se vor regăsi în actualizări.

Actualizările sunt făcute automat. Dumneavoastră nu trebuie să faceți nimic.

Durata licențierii. Durata licențierii se referă la intervalul temporar definit de momentul activării licenței, respectiv momentul expirării acesteia. Practic, este perioada în care licența achiziționată este validă.

În momentul în care licența expiră, utilizatorul nu mai poate accesa o parte din facilitățile oferite de aplicație. Prelungirea licenței se face prin achiziționarea unei licențe noi.

Dreptul de proprietate. Achiziționarea unei licențe nu presupune transferul dreptului de proprietate asupra pachetului software care compune aplicația. Dreptul de proprietate aparține exclusiv DEFB Business SRL.

În interpretarea extinsă a noțiunii, este strict interzisă orice intervenție, indiferent de natura sa, asupra aplicației sau condițiilor de rulare implicite. Orice abatere de la condițiile licențierii se supune rigorilor impuse de Codul civil / penal în vigoare.

Drepturi de utilizare. Transferul dreptului de utilizare. Prin achiziționarea unei licențe dobândiți drepturile de operare ale aplicației în limitele impuse de licență.

Transferul dreptului de utilizare poate fi făcut numai cu acordul scris al DEFB Business SRL și în perioada de valabilitate a licenței achiziționate. Orice transfer al dreptului de utilizare presupune obținerea unei noi chei de licențiere.

Discount-uri și aplicarea lor. Puteți folosi un cupon activ la momentul achiziției împreună cu discount-ul oferit de codul de acestuia. Reducerile se aplică o singură dată la valoarea rezultată. Nu pot fi utilizate mai multe coduri de recomandare.

În plus, putem oferi un bonus de șapte zile pentru recenzii în mediul online. Acordarea bonusului se poate face numai în perioada de valabilitate a licenței și numai în urma aprobării acestuia.

Plata și activarea licenței. În timpul plasării comenzii, trebuie să efectuați plata prin intermediul unui procesator de plăți online. Odată plata efectuată și acceptată, activarea licenței se face automat.

Completări. Prezentul Acord se completează în mod corespunzător cu prevederile:

Contactează-ne. Dacă aveți întrebări despre acest acord, ne puteți contacta:

  • Vizitând această pagină de pe site-ul nostru web: eAdmitere.ro
  • Trimițându-ne un e-mail la adresa: info [at] eadmitere.ro